OPEN PODIUM VOORJAARSCONCERT

18maa19:0020:30OPEN PODIUM VOORJAARSCONCERT

Meer info

Elk seizoen is er een Open Podium, niet alleen voor leerlingen van de muziekschool, maar ook voor amateur-muzikanten van andere docenten en voor leden van muziekverenigingen in de Zaanstreek!

Bij de open podia zijn een kleurijk en afwisselend geheel met allerlei instrumenten, combinaties en stijlen te beluisteren. Zowel kinderen die voor het eerst een liedje spelen tot ver gevorderde muzikanten die meer podiumervaring willen opdoen.

De Pasveerzaal biedt een professioneel podium met licht en geluid. Fluxus vindt het belangrijk dat er veel speelmogelijkheden voor amateur-muzikanten in de Zaanstreek zijn en zou het heel erg fijn vinden als ook niet-leerlingen van Fluxus hun weg weten te vinden naar deze prachtige zaal. Het is voor iedereen die zich wil laten horen een uitstekende en inspirerende plek.

Praktische informatie: Wil je meedoen? Geef je dan op bij Berend van Halsema: bhalsema@fluxus.nl Graag doorgeven: wat je gaat spelen, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt (lessenaar)(s), vleugel, techniek etc.

Reserveren: Door de anderhalve meter-maatregelen is het aantal plekken beperkt. Reserveren is verplicht. Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren.

Meer

Tijd:

180303 19:00 - 20:30(GMT+02:00)

Plaats:

Pasveerzaal, De Zaanse muziekschool, Fluxus

Westzijde 148

Other Events

Get Directions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *